Monday, July 23, 2012

dugaan Ramadhan n rindu KK

salam Ramadhan semua..
actually xde apa2 sangat... just terfikir mcm mn nak drive balik sendiri nnt dengan demam n sejuk menggigil2... actually cuaca kat luar sangat la panas, dalam ofis pon dorg bising panas tapi saye sannnngggatttt seeejjjuukkk...!!!

xd plak gambar berbuka.. tp rindu nak mkn2 d KK
so akibatnya, apa aje saye buat x fokus... hatta masa pergi servey tadi pun mcm xde perasaan... sakit kepala...

sabar jela... dugaan Ramadhan

owh.. time2 camni saye rasa rindu plak nak berbuka di KK... ^^~
walaupun berbuka dengan kawan2 tapi seronok...
nak tunggu waktu berbuka pun x lama walaupun x sahur
(umi kejutkan aje... tp saye yg x bangun)

tp berbuka dengan family ni pon sangat best.. saye selalu rindu suasana berebut walaupun time tu memang tensen...

anyway that's that...
papai

2 comments:

  1. selamat berpuasa untuk atul n family :)

    ReplyDelete
  2. thank you kak anne... selamat berpuasa jugak ^^~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...